Shekey-EmojuK
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Nerden : [:...newboSna...:] Durumunuz. : . : EmoLarın Yeni BuLusma Noktası ! EmoForum : Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: yanLış teLefona veriLen cevapLar., Perş. Tem. 31, 2008 2:26 am | |
| - aloo - selmayla görüşecektim - Yok güzelim. dünyayı kurtarmaya gitti. Son aldığı iş süpermeni aşmış da. - …………… ………………………… ………. - aloo - Kemal evde mi? - yok canım evde. Bu ülkede hayat yok dedi, bastı uzaya gitti. - ……………….. ………………………… ………… - aloo - Şermin sen misin? - Bilmem ki. Bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - honk… ………………………… ………… - aloo - Suat nerede? - Valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi. Bi tımarhaneye bak istersen. ………………………… …………. - aloo - Sedat yok mu? - Sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş. Daha çıkmamışlar. - ühüüüü. alçaaaakkk. ………………………… …………. - aloo - Kadir evde mi? - Yok kardeş. Son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş. - Yaaaaaaaaaaa. ………………………… ………….. - Aloo - Naci evde mi ? - Evde ( ÇAAAT! ) - Alo alo - diit diit diit ………………………… ………….. - Alo Kamil abi evde mi ? - Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah’ın cezası, - Ee ben sonra aryım yenge ………………………… . - Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyalı biz dostuz, ehehu - ulan genemi siz ………………………… . - Alo Mustafa beyle görüşebilirmiyiz ? - Kim arıyodu - FBI ! ………………………… . - Alo Mehmet ordamı acaba - Evet - Hımm peki Cavit ordamı - Evet oda burada - Peki Kenan ordamı - Evet, beyefendi dalgamı geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit ……………………… - Alo Muratla görüşebilirmiyim ? - Bilmem daha önce hiç denedinizmi ……………………… - Alo Şeyda orada mı ? - Hayır - Neden ? - Bilmem - Ama orada olmalı - Ama yok - Eminmisiniz ? - Hayır adım Hülya. - Çok iğrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, başka soru - Yaş kaç Hülya ? - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit dii… | |
|
3mo_qirL
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 31 Nerden : !sTaNßuL... Durumunuz. : . : EmoLarın Yeni BuLusma Noktası ! EmoForum : Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: yanLış teLefona veriLen cevapLar., C.tesi Ağus. 02, 2008 6:56 am | |
| | |
|